Povestea lui Georgel și a lui Cornel în România comunistă.

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Există o eroare majoră de concepție, destul de jenantă la un antreprenor: ideea că lui Georgel trebuie neapărat să-i dea o firmă ceva de făcut. Georgel poate săpa un șanț pentru canalizare la o vilă, poate monta un gard de fier forjat la o a doua vilă sau poate zugrăvi o a treia. Cunosc astfel de Georgei în România și realitatea e destul de dură: nu lui Georgel, ci lui Cornel programatorul trebuie neapărat să-i dea o firmă ceva de făcut, că altfel nu e capabil să-și asigure traiul.

    În lumea IT-iștilor nu sunt prea mulți care să-și procure singuri cele necesare traiului, pentru ei carnea crește chiar în galantar la hypermaket. Dar Georgel știe să crească un porc sau niște găini și știe să și taie un porc sau niște găini. Cornel programatorul moare de foame cu găinile lângă el.

    1. Mi se pare atât de părtinitor și departe de realitate mesajul tău încât nu am ce să-ți răspund prea clar. Din 20 de milioane de români e plin de crescători de porci și găini care își taie singuri animalele. Magazinele sunt pline doar de ITiști neputincioși. Spoiler: suntem in 2019 nu în 1919.

Read Next

Sliding Sidebar