Despre problema cu angajărie și „specimenele” care vin la interviuri.

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Salut! Pot întreba cat de mult te-ai implicat tehnic in proiectul tau la lansare? Ai scris linii de cod pentru Smartbill sau ai cautat programatori capabili?

  1. Salut, desigur.
   Primul Smart Bill, 2007, a fost scris integral de Radu si Ioana, in php + html, css. Atunci erai si backend si frontend developer si, la nevoie si designer. Din 2008 am avut si primul programator, care initial a fost contractor si lucra de la distanta si care era si capabil, ca sa te citez, caci pana la el am mai lucrat si cu altii, mai putin grozavi.
   Am inceput firma ca 3 programatori, ca agentie de web development, eu am fost nepotrivit pentru job, Ioana si Radu chiar erau super tari la programare.
   Daca vrei sa angajezi programatori e foarte important sa ai un om cheie (ideal cofondator) care sa poata intelege ce fac acolo. Am mai intalnit firme (maricele) care si-au dezvoltat softuri cu echipe inhouse si a fost nesustenabil pe termen mediu-lung. Daca nu esti companie de software recomand sa nu te bagi sa dezvolti software.

 2. Salut Mircea, mi-am permis sa iau cele 10 enunturi de mai sus, sa le printez si sa le pun/lipesc pe dulapul din spatele meu, la birou, sa le vad . Asa de mult rezonez cu ceea ce ai spus ca nimeni nu cred ca le putea scrie mai bine ca tine! Multumesc! P.S. am pus si mentiunea de copywriting : Mircea C. – co-fondator SmartBill 🙂

 3. Mircea, inot des prin bullshit de leadership si chestii de genul. Dar textul tau m-a uns pe suflet si m-a facut sa ma gandesc serios la ce am de gand sa fac cu micul meu SRL, pe care il tin in paralel cu jobul. Merci!

Read Next

Sliding Sidebar